Soru Sor Cevap Bul

sorusorcevapbul.com

Her türlü sorunuza güvenilir ve ikna edici cevapları bu sitede bulabilirsiniz. İslâmi hassasiyetler noktasında numune, ehl-i sünnet ve muttaki bir çizgide olan SoruSorCevapBul 'u tavsiye ediyoruz.
Müminlerin iman selametinin tehlikede olduğu bu zamanda -bir kişinin dahi olsa- imanının kurtulmasına vesile olmak.
İman ve İslam mevzularına dair inançsız kimseler tarafından kasıtla sorulmuş sorulara cevap vermek.
Ehl-i sünnet anlayışına uymayan batıl fikirlerin etkisini izale etmek.
Bir kısım sorularının cevabını arayan fakat tatminkâr cevap bulamayan insanlara yardımcı olmak.
Bazı fikir ya da sorularla vesveseye düşmüş kimselere yardımcı olmak.
Vesveseye düşmüş olmasa da İslamî ve imanî hususları merak eden kişileri bilgilendirmek.
Bu hayırlı niyetlerle açılmış olan sitemiz, manevi ve ilmi meselelerde karınca kararınca insanlığa hizmet vermeyi talep etmektedir.
Sanal âlemde oluşturulmuş manevi bir ilim meclisi olan SoruSorCevapBul.com imanî ve İslamî pek çok mevzuyu bu vesileyle pek çok kimseyle paylaşmayı amaçlıyor.
Sorusorcevapbul.com'da müdakkik bir araştırma heyeti tarafından hazırlanmakta olan cevaplar, titizlikle yapılan bir çalışma neticesinde kullanıcılarına takdim edilmektedir. Başta Kuran-ı Azimü'ş-şan ve hadis-i şerifler esas alınmak suretiyle istifadeye sunulan bu çalışmalar; müceddid ve müçtehidlerin eserleri ve ehl-i sünnet âlimlerinin görüşlerinden istifade edilerek hazırlanmaktadır.
"Kuran'a dayanarak konuşan doğru söylemiş, onu tatbik eden sevap kazanmış, onunla hükmeden adalet etmiş ve insanları ona davet eden dosdoğru yola yöneltmiş olur." (Tirmizi)
"Ya âlim ol, ya ilim öğrenmenin yolunda bulun, ya da ilmi dinlemeye râm ol, yâhut da bunları seven ol, (bu konuda) sakın beşincisi olma, aksi takdirde helâk olursun." (Taberani)
Sitenin amacı insanlığın ihtiyacı olan hakikatleri bir şekilde herkese duyurmaya ve ulaştırmaya çalışmak olduğu için kullanıcılarımız sitemizdeki makale ve soru-cevapları site adresimizin belirtilmesi şartıyla alıntı yapabilirler. Bu vesileyle pek çok kimsenin sitemizdeki diğer hakikatlere ulaşılmasına vesile olmuş olacaklardır.



 

Tanıtım

Websitemiz, yurt dışında yaşayan Müslüman kardeşlerimize kendilerini manen iyi durumda tutabilmeleri maksadıyla online ortamda Kuran dersleri, Kuran öğrenimi, online manevi dersler ve sohbet ortamlarını tattırmak için kurulmuştur.
İrtibat: Yaşadığınız ülkeye göre birebir Kuran öğretimi, Osmanlıca öğretimi, manevi sohbetler ve tefsir dersleri için de sizlere adres ve telefon temin etmeye çalışmaktayız. Türkiye'nin her şehrinde ve Avrupa'da muhtelif şehirlerde Kuran öğrenmek için bize başvurabilirsiniz.
[ onlineimandersleri@gmail.com ]
Nerede olursak olalım, lütfen namazlarımızı kılmaya ve günahlardan çekinmeye dikkat edelim. Allah yardımcımız olsun. Selamlar. Online İman Dersleri